З’явився перший геймплейний трейлер амбітної «Королівської битви 2.0» Off The Grid від україно-німецької студії Gunzilla Games.

Гра, над якою працює близько 200 розробників у Києві та Франкфурті-на-Майні, була анонсована у травні 2022 р. як новий погляд на жанр Battle Royale.

Нагадаємо, Off The Grid має дуже амбітну команду, у складі якої відомий режисер та сценарист Нілл Блумкамп (District 9, Elysium, Chappie, Demonic), письменник-фантаст Річард Морґан («Видозмінений вуглець», «Зламані янголи», «Пробуджені фурії») та багато вихідців зі студій Crytek, 4A Games й Frogwares.

Геймплейний трейлер виглядає слабкіше з точки зору графіки, ніж мінісеріал, який Нілл Блумкамп створює на базі всесвіту гри, і поки що у ньому не видно чогось такого, щоб кардинально відрізняло Off The Grid від інших PvEvP ігор.

Під час анонсу йшлось про те, що Off The Grid вийде на PlayStation 5, Xbox Series X|S та Windows ПК десь у 2023 р., принаймні у статусі бети. Зараз розробники не називають якихось конкретних дат релізу.