Американська компанія Blizzard представила патч 1.13 для гри Diablo IV. Ознайомитися з усіма оновленнями можна на сайті розробника.

Компанія внесла зміни, які стосуються вміння монстрів і властивостей особливих еліт, які накладають ефекти контролю. А ще Blizzard передбачила виправлення деяких помилок у грі.

Одна зі змін стосується особливих еліт з Ефектом холоду, які можуть швидко проводити кілька атак. Після оновлення їхня властивість більше не спрацьовуватиме з кожним ударом. Крім цього, в грі зменшилася ефективність задубіння від атак павуків та скоротився час дії ефекту оглушення від зміїних очей Нангарі – з 1,5 сек. до 1,25 сек.

Ці та інші зміни впливатимуть на частоту, з якою монстри можуть збивати гравців із ніг. Компанія втілює їх, щоб гравці менше часу перебували під впливом ефектів контролю, а також мали більше часу на відновлення, особливо на високих рівнях світу.

Нагадаємо, що реліз гри відбувся на початку червня та одразу встановив низку рекордів. Приміром, Diablo IV стала найуспішнішою грою Blizzard Entertainment за динамікою продажів, показавши рекорд попередніх замовлень як на ПК, так і на консолях.