Компанія Hyundai представила свій новий автомобіль, який намагається догодити всім шанувальникам практичності: йдеться про крос-мінівен Hyundai Stargazer X.

Термін «крос» тут цілком доречний, адже автомобіль Hyundai Stargazer X має збільшений кліренс 200 мм (це на 15 мм більше ніж у стандартної моделі), а також отримав численні пластикові накладки для захисту 4,5-метрового кузова. Лише придивіться уважно до розширених колісних арок на кузові, що нагадує «космічний човник»: виглядає дуже непогано!

Але далі весь «крос» закінчується – мінівен Hyundai Stargazer X має лише передній привод та пропонується з 1,5-літровим 115-сильним двигуном. Покупці можуть обрати тільки тип коробки передач: 6-ступенева МКПП або варіатор CVT.

Тобто, якщо виключити зміну в шасі та збільшений кліренс, то загалом техніка відповідає звичайній моделі Hyundai Stargazer. До речі, як і салон.

В середині маємо передню панель з сенсорним 8-дюймовим дисплеєм та цифрову панель приладів з маленьким 4,2-дюймовим екраном. Але найголовніше – маємо 6- або 7-місний салон: в середньому ряді можуть бути встановлені два незалежні крісла або суцільний диван. Об’єм багажника складає 200 літрів за умови всіх сидінь або 585 літрів за умови складання третього ряду сидінь.

Новий автомобіль Hyundai Stargazer X вже доступний на ринках Азії з прайсом від $22 тис. Цікаво, чи мав би він перспективи в Україні завдяки своїй практичності, у боротьбі з численними компактними кросоверами…