В США в продаж надійшли розумні двері від компанії Masonite, які коштують від $4000. При чому у цю вартість не входить їх встановлення, а вам, швидше за все, доведеться звернутися до професіоналів, включаючи електрика, адже двері необхідно під’єднати до електромережі будинку.

Masonite M-PWR Smart Door вперше показали ще під час виставки CES 2022. Це перші двері для житлових будинків, які поставляються з вбудованими смартзамком Yale та камерою Ring.

Однією з головних переваг розумних дверей M-PWR є підключення до електромережі будинку, адже більшість смартзамків та дверних дзвінків з камерою потребують зміни або підзарядки батарей. Втім, на випадок відключення світла, M-PWR Smart Door теж мають вбудований акумулятор.

Masonite M-PWR Smart Door

Склопластикові двері пропонуються у різноманітних кольорах та дизайнах. Вартість складає від $4000 до $7000. Вони також обладнані LED-підсвіткою, яка може активуватись за допомогою сенсора руху або у фірмовому додатку M-PWR. До слова, щоб користуватись дверима, вам потрібно буде встановити три додатки: вже згаданий M-PWR (можна побачити коли були відкриті двері, налаштувати підсвітку тощо), Yale (для вбудованого смартзамка Yale Assure SL) та Ring (для дзвінка з камерою).

Виробник передбачив можливість заміни вбудованих розумних компонентів, адже двері зазвичай встановлюють на десятиліття, а подібні технології оновлюються кожні пару років.