Компанія Mitsubishi нарешті повністю представила свій новий кросовер, який виглядав наступником Mitsubishi ASX. Проте «не так сталося, як гадалося».

По-перше, автомобіль отримав геть іншу назву – зустрічаємо Mitsubishi Xforce. Хоча з урахуванням 4,39-метрової довжини та 2,65-метрової колісної бази, новинка дуже подібна до Mitsubishi ASX, тільки більш сучасна. Наприклад, зверніть увагу на Т-подібні фари й ліхтарі або «потужні» арки, що огинають 18-дюймові колеса.

По-друге, автомобіль Mitsubishi Xforce отримав бензиновий 1,5-літровий двигун – але не «турбо», а звичайний «атмо». Тому маємо потужність лише 105 к.с., що передаються на передні колеса через CVT-трансмісію. Передбачені різноманітні режими руху та система AYC, але ж натомість так хотілось помріяти про повний привод та більше потужності.

По-третє, салон Mitsubishi Xforce значно відрізняється від ASX – але це вже перевага: сучасний дизайн та масивна консоль, цифрова панель приладів та сенсорний 12,3-дюймовий дисплей. Передбачені численні полички та кишені, навіть на спинках передніх сидінь. А ще максимальні комплектації автомобіля отримають покращену аудіосистему YAMAHA.

Кросовер Mitsubishi Xforce вже незабаром стартує на ринках Азії та Африки, але потім географія продажів може розширитись. І ось питання – чи хотіли б ви його побачити в Україні?