Даніель Ахмед з аналітичної компанії Niko Partners звернув увагу на цікаву особливість рев`ю-бомбінгу Overwatch 2 у Steam – левова більшість негативних відгуків написана китайськими гравцями.

І хоча здебільшого китайські гравці виказують такі самі претензії до гри, що і західні, є декілька важливих нюансів. 23 січня 2023 р. Blizzard зупинила роботу своїх ігор в Китаї, не пролонгувавши угоду з NetEase. Китайські гравці втратили доступ до усіх ігор та своїх акаунтів і звісно ж, вони дуже злі через це на Blizzard.

Вихід Overwatch 2 у Steam начебто знову дає користувачам з Китаю можливість грати у цей багатокористувацький шутер, але китайські гравці незадоволені відсутністю національних серверів, повільним логіном та високим лагом, ну і звісно ж, штрикають Blizzard за те саме рішення припинити підтримку ігор у КНР.

Нагадаємо, майже відразу після виходу Overwatch 2 на Steam вона стала найгіршою грою платформи за відгуками гравців. Рев`ю-бомбінг продовжується. Наразі в Overwatch 2 понад 112 тис. відгуків, а Steam-рейтинг впав до 9/100.