Корпоративний месенджер Slack оголосив про оновлення інтерфейсу. Це має полегшити перегляд інформації, яка необхідна для роботи користувачів. Про це повідомляє TechCrunch.

У компанії кажуть, що продукт змінився, і команда розробників хотіла, щоб інтерфейс краще відображав стан Slack на сьогоднішній день.

«Ми додали набагато більше інструментів і можливостей в основний продукт Slack, який справді перетворився з інструмента для спільної роботи на повноцінну платформу для підвищення продуктивності», – розповів директор з продукту Slack Ноа Вайс.

Однією з ключових ідей дизайну була централізація великої кількості інформації. Наприклад, переписка з контактами – тепер вона зібрана в одній вкладці. Також з’явилася вкладка Активність. В ній можна одразу побачити повідомлення та реакції з усіх робочих просторів користувача.

Всі відкладені завдання тепер знаходяться на сторінці «Пізніше». А кнопка «Більше» надає доступ до робочих процесів, інтегрованих корпоративних додатків та нових полотен.

Slack оголосив про оновлення інтерфейсу, це має покращити робочі процеси

У компанії також додали, що прагнуть забезпечити майбутнє платформи з урахуванням генеративного штучного інтелекту, знаючи, що ШІ відіграватиме ключову роль в допомозі людям знаходити та узагальнювати зростаючий обсяг інформації на платформі.

Нагадаємо, що Slack запустили в тестовому режимі в 2013 року, а вже роком пізніше відбувся його публічний реліз. Навесні цього року компанія анонсувала запуск месенджера на основі ШІ.