Як і флагманська лінійка смартфонів від Samsung, топові планшети виробника також мають трохи спрощену модель. Частіше за все вона з’являється у продажі трохи пізніше. І, здається, на цей раз очікувати на Samsung Galaxy Tab S9 FE довго не доведеться. 

Так, Роланд Квандт з видання WinFuture вже помітив на сайті виробника згадку про Galaxy Tab S9 FE і Tab S9+ FE у розділі сумісності Bixby. І вона не випадкова, адже все ще залишається на місці.

Також пан Квандт поділився цінами такого планшета для індійського ринку. Ціна спрощеної версії флагманів там складатиме $760, а не «флагманську» $1000. Тобто FE-версія приблизно на чверть дешевша за Tab S9.

Разом із цим Samsung Galaxy Tab S9 FE з’явився у документах Федеральної комісії зі зв’язку США (FCC). У регулятора ця модель має позначку SM-X516B. Подібні згадки частіше за все сигналізують про доволі скору появу продукту в продажі.

Потенційні покупці можуть очікувати щонайменше дві версії Fan Edition-планшета з розмірами дисплеїв у 11 та 12,4 дюйма, які матимуть подібний до флагманів дизайн.