Ілон Маск заявив, що його соціальна мережа X оплачуватиме судові рахунки та подаватиме позови від імені людей, які зазнали несправедливого ставлення з боку роботодавців через публікацію або вподобання чогось на платформі, раніше відомій як Twitter. Про це пише Reuters.

«Якщо з вами несправедливо обійшовся ваш роботодавець через те, що ви опублікували або вподобали щось на цій платформі, ми профінансуємо ваш юридичний рахунок», – зазначив він.

Також мільярдер підкреслив, що фінансування рахунків не буде обмежено.

«І ми не просто подамо позов, це буде надзвичайно гучно, і ми також підемо за радами директорів компаній», – зауважив Ілон Маск.

Наприкінці минулого місяця мільярдер заявив, що щомісячна кількість користувачів X досягла «нового максимуму». Він поділився графіком, який показує, що за останніми підрахунками цей показник перевищив 540 млн.

Ці цифри з’явилися в той час, коли компанія переживає організаційні зміни та прагне збільшити падіння доходів від реклами. Як відомо, грошовий потік платформи залишається негативним через майже 50% падіння доходів від реклами та велике боргове навантаження.