Платформа Threads від Meta намагається утримати користувачів приблизно через місяць після широко розрекламованого запуску. Згідно зі свіжими оцінками галузі, залученість додатку впала до нових мінімумів, пише CNN.

За даними Sensor Tower, із моменту запуску щоденна кількість активних користувачів Threads станом на 31 липня знизилася на 82%, до 8 млн. Це найнижчий показник з наступного дня після запуску додатку, коли щоденна кількість активних користувачів сягала 44 млн.

Люди також рідше відкривають додаток і проводять у ньому менше часу, додали в Sensor Tower. У день запуску користувачі Threads відкривали додаток зазвичай 14 разів і витрачали в ньому в середньому 19 хв. Станом на 1 серпня кількість сеансів у Threads зменшилася до 2,6 на день, а середній час у додатку склав 2,9 хв.

Дані Similarweb показали таку ж тенденцію. За словами старшого аналітика Девіда Карра, кількість користувачів Threads сягнула піка в 49 млн 7 липня, наступного дня після запуску, і до 29 липня постійно знижувалася до трохи понад 11 млн.

Найбільше падіння відбулося протягом двох тижнів одразу після запуску Threads. Але нові дані показують, що падіння продовжилося і триває. За даними Sensor Tower, щоденна кількість активних користувачів Threads все ще падає зі швидкістю приблизно 1% на день.

Нагадаємо, що в Treads додали варіант стрічки Following. Вона справді дозволяє побачити дописи виключно тих акаунтів, на які користувач підписався, ще й в хронологічній послідовності.