Компанія Sonos готується до анонсу другого покоління бездротової колонки Move. В мережі тим часом з’явилися деякі подробиці про новинку.

Дизайн Sonos Move 2 не буде кардинально відрізнятися від попередника. Колонка отримає новий оливковий колір на додачу до стандартних білого та чорного. Також з’явиться нова сенсорна панель для керування функціями, як в колонках Sonos Era 300 та 100.

Одним з найбільших апгрейдів стане поява повноцінного стереозвуку завдяки двом твітерам — перше покоління було обладнано тільки одним твітером. Також колонка матиме і вуфер, який відповідатиме за відтворення низьких частот. Функція Automatic Trueplay буде оптимізувати звучання Move 2, коли ви переставлятимете пристрій в інше місце.

Іншим суттєвим нововведенням стане автономність до 24 годин. Якщо порівнювати з 11 годинами Sonos Move першого покоління, це гігантський стрибок. Також колонка має менше споживати енергію в режимі простою. Плюс від неї можна буде заряджати інші гаджети. Щобільше, акумулятор пристрою, як і раніше, буде змінним.

Move 2 зможе відтворювати аудіо через Bluetooth, Wi-Fi, а також через USB-C (якщо ви придбаєте спеціальний перехідник). Пристрій отримає модулі Wi-Fi 6 і Bluetooth 5.0, а також підтримку HomeKit/AirPlay. Також буде передбачено захист від вологи згідно з рейтингом IP56.

Очікується, що вартість Sonos Move 2 складе $449 – на $50 більше за попередника. Анонс колонки має відбутись наприкінці вересня.