Попри те, що компанія Nothing є досить молодим гравцем на ринку, вона вже анонсувала створення власного суббренду. Перші гаджети від CMF by Nothing ми побачимо в цьому році.

Голова Nothing Карл Пей заявив, що мета суббренду “зробити кращий дизайн доступнішим”. Таким чином компанія прагне охопити більшу аудиторію, знизивши ціновий поріг для своїх пристроїв.

Брендом CMF by Nothing буде займатись окрема команда всередині компанії Nothing. Тож відділ розробки продуктів Nothing не буде відволікатись на інші девайси.

Nothing буде продовжувати випускати преміальні гаджети, в яких використовуються найсучасніші технології та дизайнерські інновації. Тоді як CMF by Nothing зосередиться на пристроях з “чистим дизайном” та високою якістю, які при цьому будуть більш доступними для покупців. CMF розшифровується як Color, Material, Finish. Тож можемо очікувати на стильні девайси в недорогому сегменті.

Nothing створила бюджетний суббренд CMF, який представить свої перші гаджети вже в цьому році

“Пізніше в цьому році” CMF by Nothing випустить свої перші навушники та смартгодинник. Подробиці ми дізнаємось у найближчі місяці.