Виробник механічних клавіатур Keychron запустив на Kickstarter збір коштів на нову клавіатуру під ігровим суббрендом – Lemokey L3.

Це бездротова клавіатура укороченого формату TKL (TenKeyLess, без додаткового цифрового блоку), що є модифікованою версією іншої моделі Keychron, Q3 Pro. Від неї Lemokey L3 відрізняється не тільки дещо іншим дизайном, але й додатковим USB-радиоприймачем 2,4 ГГц, який дозволяє клавіатурі працювати з частотою опитування 1000 Гц.

Таким чином, при використанні бездротового підключення клавіатури вона має відчуватися настільки ж “швидкою”, без будь-яких затримок введення, як і через USB. Підключення по Bluetooth клавіатура також підтримуватиме, з можливістю під’єднання до трьох різних пристроїв.

Lemokey L3 — нова механічна клавіатура для геймерів з високою частотою опитування

Lemokey L3 комплектуватиметься зносостійкими ковпачками doubleshot PBT та перемикачами Cherry, матиме алюмінієвий корпус і RGB-підсвічування. Крім традиційних клавіш, вона матиме додаткові 4 макрокнопки та програмоване коліщатко. Акумулятора ємністю 4,000 мА·г, за словами виробника, має вистачити на 200 годин роботи по радіоканалу без підсвічування клавіш. Виробник обіцяє обидва варіанти розкладки — як американський (ANSI), так і европейський (ISO). Налаштування клавіатури виконуватиметься за допомогою програмного забезпечення QMK/VIA.

Lemokey L3 — нова механічна клавіатура для геймерів з високою частотою опитування

Keychron планує почати розсилати клавіатуру замовникам пізніше цього року, повністю зібрана клавіатура коштуватиме $209, barebone-варіант (без перемикачів та ковпачків) – $189.