Microsoft анонсувала нову хвилю поповнення ігрового каталогу Xbox Game Pass: на початку серпня до нього буде додано наступні ігри.

Вже доступно:

Celeste (Cloud, Console, PC)
Платформер з піксельною графікою, який вже був у каталозі Xbox Game Pass, залишив його у 2021 р. – а зараз повернувся.

 
Незабаром:

A Short Hike (Cloud, Console, PC) — 3 серпня
Пригодницька інді-гра з відкритим світом, у якій гравець має піднятися на вершину гори, щоб отримати сигнал мобільного телефону. Критики позитивно оцінили гру, зазначивши “релаксовий” ігровий процес, свободу дослідження світу та механіку польотів. Серед іншого гра доступна у Steam, де має 99% схвальних відгуків.

Broforce Forever (Cloud, Console, PC) — 8 серпня

Сайдскролер-платформер у піджанрі “run-and-gun” з піксельною графікою і дуже швидким ігровим процесом. Головна гра вийшла ще у 2015 р. і має дуже схвальні відгуки, Broforce Forever — велике оновлення, яке має вийти 8 серпня, після чого гра одразу потрапить у Game Pass.

Limbo (Cloud, Console, PC) — 9 серпня
Відомий пазл-платформер, дебютний проєкт данської інді-студії Playdead, що вийшов ще у 2010 р., був дуже тепло прийнятий ігровою спільнотою та отримав велику кількість номінацій та нагород від критиків.

Airborne Kingdom (Cloud, Console, PC) — 10 серпня
Незвичний симулятор містобудування, в якому гравець має будувати та обслуговувати… мобільне літаюче місто.

Everspace 2 (Cloud, Xbox Series X|S) — 15 серпня

Аркадний сюжетний однокористувацький космосимулятор. Everspace 2 вийшов на ПК ще навесні (і тоді ж потрапив до PC Game Pass), у серпні ж гра стане доступною на консолях та у “хмарі”.

 
Крім того, каталог вже поповнився наступними доповненнями та DLC:

Microsoft Flight Simulator World Update XIV: Central Eastern Europe

Neverwinter: House Baerne Coupon Choice Pack

Phantasy Star Online 2 New Genesis: August Member Bonus

 
Також звертаємо увагу, що 15 серпня каталог Xbox Game Pass залишать такі ігри: Death Stranding (PC), Edge of Eternity (Cloud, Console, PC), Midnight Fight Express (Cloud, Console, PC) і Total War: Warhammer III (PC).