Samsung готується до випуску другого покоління свого трекера SmartTag. Гаджет засвітився у документах Федеральної комісії зі зв’язку США (FCC).

Нагадаю, перше покоління девайса пропонувалось у двох версіях: SmartTag (тільки Bluetooth-підключення) за $29 і SmartTag+ (Bluetooth + UWB) за $39. Одним з головних нюансів є те, що SmartTag працює тільки зі смартфонами Galaxy. І поки що є сумніви, що цей підхід зміниться, адже немає свідчень про підтримку мережі Find My Device від Android.

Зате користувачам не доведеться обирати між версіями SmartTag 2 – повідомляють, що Samsung пропонуватиме один варіант з Bluetooth і UWB. Та найпомітніші зміни стосуються дизайну. Якщо попередник мав форму квадрата із заокругленими кутами, новинка буде овальною з великим круглим вирізом. Нагадує перемикачі в налаштуваннях смартфона. Така конструкція дозволить зручніше кріпити трекер до зв’язки ключів чи інших речей.

Samsung SmartTag 2 отримає новий дизайн

Зазвичай момент, коли гаджет проходить сертифікацію FCC, свідчить про його скорий анонс. Очікувалось, що SmartTag 2 представлять разом зі смартфонами Galaxy Fold5 і Galaxy Flip5. Тепер же можна чекати окремого анонсу, або компанія може почекати й презентувати пристрій разом із лінійкою Galaxy S24 на початку наступного року.