Ілон Маск та X, яка до ребрендингу мала назву Twitter, забрали акаунт @Х у його першого користувача. Про це повідомляє Mashaable.

Йдеться про співвласника компанії Orange Photography Джина Хванга. Він зареєстрував акаунт @x на платформі понад 16 років тому. Відколи було анонсовано ребрендинг Twitter, Джин Хванг очікував дій з боку платформи та мільярдера для вирішення ситуації. Але натомість отримав листа із констатацією факту, що його акаунт переходить у власність компанії.

«Я отримав електронного листа, в якому йшлося про те, що вони його забирають», – розповів він.

За його словами, лист надійшов із загальної електронної адреси [email protected], а не від конкретного співробітника компанії. Ніяких контактів ні з боку Джина Хванга, ні з боку компанії до цього листа не було. Також не було жодної фінансової компенсації.

Ілон Маск забрав акаунт @Х у його власника, замість грошей той отримав новий нікнейм

Водночас Джин Хванг додав, що компанія запропонувала йому «альтернативний нікнейм з історією акаунта @x», щоб його оригінальний акаунт, разом із його публікаціями та підписниками, міг використовуватися й надалі.

Користувачу запропонували, як варіант розглянути акаунт @x12345678998765. Невдовзі саме від цього імені Джин Хванг написав новий твіт.

«Все добре, що добре закінчується», – сказано в його повідомленні.

До слова, X Corp. знижує ціни на рекламу, намагаючись повернути бренди на платформу, що належить Ілону Маску. Соціальна мережа, раніше відома як Twitter, пропонує нові стимули для певних форматів реклами в США і Великій Британії.