Мабуть, багато хто мріяв у дитинстві спробувати ту саму піцу, яку так полюбляли Черепашки-ніндзя. Microsoft вирішила зіграти на почуттях фанатів та представила геймпад для Xbox із запахом піци.

Microsoft представила геймпад для Xbox із запахом піци

Це все відбувається в рамках підготовки до прем’єри нового анімаційного фільму “Черепашки-ніндзя: Погром мутантів”, який з’явиться в українському кінопрокаті 17 серпня.

Геймпади доступні у чотирьох варіантах — вони стилізовані під Донателло, Леонардо, Мікеланджело та Рафаеля. У верхній частині гаджета знаходиться вбудований ароматизатор у формі шматка піци.

Microsoft представила геймпад для Xbox із запахом піци

Впевнений, знайдеться багато охочих придбати такий геймпад для свого Xbox, але Microsoft випустила обмежену кількість контролерів і планує їх розіграти серед тих, хто ретвітне публікацію у Твітері X не пізніше 13 серпня та підпишеться на акаунт Xbox Game Pass. А фанати, які знаходяться в Нью-Йорку, зможуть 2 серпня відвідати Xbox Gaming Lounge у Microsoft Experience Center та власноруч протестувати лімітовані геймпади. Подробиці щодо розіграшу можна подивитись на сайті Xbox.