Активних щоденних користувачів Threads стає дедалі менше – зараз їх 13 мільйонів

Щоденна кількість активних користувачів та час, який вони проводять на платформі Threads, продовжують зменшуватися. Про це пише The Verge із посиланням на The Wall Street Journal.

За даними Sensor Tower, число активних користувачів знизилося на 70%, до 13 млн на день порівняно з піковими показниками. При цьому данні SimilarWeb свідчать, що середній час, який користувачі приділяють Threads, скоротився з 19 хвилин до 4 хвилин.

Разом із тим, щоденна кількість активних користувачів Twitter залишається незмінною – близько 200 млн. Вони витрачають на соцмережу в середньому 30 хвилин на день.

Нагадаємо, 14 липня в Threads зафіксували 23,6 млн активних користувачів. Це теж поступається піковим показникам – ще 7 липня на платформі було 49 млн активних користувачів. Таке зниження назвали прогнозованим, адже платформа запустилася в той момент, коли багато користувачів Twitter шукали альтернативу. Але додатку бракує багатьох базових функцій.

Як відомо, Meta запустила Threads 6 липня для користувачів iOS та Android у 100 країнах. Нова платформа перетнула позначку у 2 млн реєстрацій за дві години після запуску, 10 млн користувачів – за сім годин і 30 млн – за 12 годин.