Microsoft заплатить вам $15 тис., якщо ви зможете зламати штучний інтелект Bing

Microsoft готові платити користувачам до $15 тисяч, якщо ті зможуть знайти несправності чи помилки в роботі штучного інтелекту Bing. Про це повідомляють Bleeping Computer.

Винагороду даватимуть тим, хто зможе знайти важливі або критичні помилки чи баги, при яких Bing маніпулюватиме висновками та даними, а також розкриватиме конфіденційну інформацію.

Крім того, користувачів також заохочують повідомляти про випадки, коли при розмові зі штучним інтелектом зможуть змінити його поведінку таким чином, що це зможе зачепити й інших користувачів, чи коли користувачі зможуть обійти заходи безпеки щодо пам’яті перехресних розмов та видалення історії.

Також Microsoft хочуть знати, коли користувачам вдається розкрити внутрішні механізми Bing, процеси прийняття рішень та дізнатися конфіденційну інформацію. Ну і звичайно, коли користувачі змогли обійти правила та обмеження в спілкуванні зі штучним інтелектом.

Ознайомитися з усіма вимогами та подробицями нової винагороди за пошук багів можна на офіційному сайті Microsoft.

В минулих полюваннях на баги Microsoft заплатили 13,8 мільйона доларів 345 користувачам, які знаходили критичні несправності та помилки поміж 17 різними подібними програмами.