Вперше з 2017 року Beats представила нові флагманські навушники. Це модель Beats Studio Pro, яка, на перший погляд, може здатись не дуже й новою. Компанія вирішила не експериментувати з дизайном гаджета, тож зовні новинка дуже нагадує модель Studio 3.

Beats зосередилась на інших речах, зокрема, на вдосконаленні звуку, шумопоглинання, комфорту та інших аспектах. Технічно, це перші навушники Apple (нагадаю, компанія із Купертіно володіє Beats), які підтримують lossless audio через USB-C (є вбудований ЦАП). При цьому, новинка має не тільки тісний зв’язок із гаджетами Apple, але й з Android-девайсами.

За відтворення звуку в Studio Pro відповідають нові 40 мм драйвери, “розроблені для оптимальної чіткості звучання з майже нульовим спотворенням навіть на високій гучності”. Система активного шумопоглинання отримала набір покращених мікрофонів, а також режим прозорості. Оновлені амбушури мають забезпечити комфортну посадку протягом дня.

Beats презентувала нові флагманські навушники Studio Pro

Навушники підтримують відтворення аудіо через Bluetooth, USB-C та 3.5-мм аудіороз’єм. При прослуховуванні через USB-C користувач може використовувати різні звукові профілі: для фільмів та ігор (Entertainment), музики (Beats Signature), голосових дзвінків / подкастів (Conversation). Автономність пристрою складає до 40 годин без ANC та до 24 годин з ANC / режимом прозорості. Передбачена швидка зарядка (10 хвилин зарядки додають 4 години відтворення музики).

Studio Pro підтримують швидке підключення до пристроїв Apple та Google (One-touch pairing / Fast Pair), голосового асистента Siri, пошукові сервіси Find My від обох компаній. Окрім того, попри те, що Beats використовує чип власного виробництва в Studio Pro, навушники мають підтримку динамічного відстеження положення голови й персоналізованого об’ємного аудіо — функцій, які раніше були ексклюзивними для лінійки AirPods.

Beats Studio Pro

Вартість Beats Studio Pro складає $349.99. Доступно чотири кольори: чорний, темно-коричневий, синій та пісочний.