Assassin’s Creed Mirage, нова частина у популярній серії Assassin’s Creed, що має вийти вже цієї осені, отримає незвичний аксесуар – OWO Haptic Gaming System: жилет з тактильним зворотним зв’язком, який дозволить гравцеві власноруч відчути те, що відбувається з його персонажем. Виробник обіцяє, що з ним гравець не просто “відіграватиме роль” Басіма, але й стане ним.

Власне OWO Haptic Gaming System — це вже існуючий продукт, спеціальна “сорочка”, яка використовується у деяких системах віртуальної реальності й дає гравцям фізичний зворотний зв’язок, який передає відчуття того, що відбувається з ними у грі.

На жаль, в Assassin’s Creed Mirage не буде підтримки VR-режиму, в якому ефект був би набагато сильнішим — але це не завадило виробнику анонсувати спеціальну брендовану версію свого продукту під назвою Assassin’s Creed: Mirage Special Edition, який також міститиме код цифрової версії гри для PS5, Xbox Series X або ПК.

Assassin's Creed Mirage отримає “тактильний жилет” зі зворотним зв’язком - OWO Haptic Gaming System

OWO зазначає, що крім 30 стандартних відчуттів, які може відтворити система (“удар”, “влучання дротика”, “важка рана в животі” тощо), версія для Assassin’s Creed Mirage отримає також додаткові ексклюзивні варіанти, які імітуватимуть відчуття під час паркуру.

Наразі виробник не повідомляє, коли та за яку ціну буде доступний OWO Haptic Gaming System, але звичайну версію зараз можна придбати за €499. Отримати уявлення про те, як власне виглядає система наживо, а не на рекламних рендерах, можна з офіційного відео: