Instagram планує перенести свої інструменти брендованого контенту на нову платформу Threads. Про це повідомляє Axios.

Поки такі інструменти ще недоступні на Threads, але Instagram планує розв’язувати це питання швидко. Це дасть маркетологам можливість почати експериментувати з платним просуванням.

Зі свого боку, брендам рекомендують чітко повідомляти про будь-які платні партнерства за допомогою тексту або хештегів, доки Threads не запустить відповідні інструменти для роботи.

Як відомо, успіх Threads привернув увагу брендів, які хочуть поекспериментувати з новим додатком, поки він ще «гарячий». Не маючи змоги покладатися на платне просування, бренди та професійні творці мають зосереджуватися на створенні «гучних» органічних постів, які можуть стати вірусними.

«Бренди повинні експериментувати, трохи взаємодіяти зі своєю аудиторією, бути легкими та веселими. Особливо в перші кілька тижнів рецепт успіху – це просто приділяти час і звертати увагу на діалог і на те, що люди роблять на платформі», – пояснив креативний директор із питань соціальної стратегії та контенту маркетингової агенції Boathouse Джефф Гейтс.

Meta запустила Threads тільки минулого тижня для користувачів iOS та Android у 100 країнах. Нова платформа перетнула позначку у 2 млн реєстрацій лише за дві години після запуску, 10 млн користувачів – за сім годин і 30 млн – за 12 годин.