В більшості випадків автовиробники залишають налаштування автівки у власному інтерфейсі, не адаптуючи їх для Apple CarPlay. Але в Porsche вирішили піти новим шляхом, й з оновленням застосунку My Porsche App з’явилася підтримка CarPlay з більшою інтеграцією налаштувань саме через інтерфейс Apple, а не власний.

Так, прямо в CarPlay можна змінювати налаштування кліматичної системи, звуку та підсвічування в салоні, швидко можна змінити «настрій» в салоні (активувати встановлені комбінації налаштувань Relax, Warm up чи Refresh), з’являється краща інтеграція з навігаційною системою. Звісно, є підтримка голосового асистента Siri. При цьому Porsche Communication Management отримає тіснішу інтеграцію зі сторонніми музичними сервісами, як-от Apple Music.

Електрокари компанія також зможуть демонструвати рівень заряду батареї в інтерфейсі CarPlay.

 

Приємним акцентом в CarPlay буде зображення відповідної моделі авто у меню.

Раніше Apple розповідала про більші плани розвитку CarPlay, який має отримати значні оновлення вже цього року. Й серед автовиробників, які серед перших отримають оновлення, є й Porsche. Схоже, бренд вже почав готуватися до таких змін.

Першою моделлю, яка вже має підтримку нового застосунку, є Porsche Cayenne. Пізніше до неї долучаться й інші автівки виробника.