EA SPORTS презентувала перший трейлер футбольного симулятора FC 24, першої гри нової спортивної серії, яка вже ніяк не пов’язана з FIFA.

Щоби продемонструвати, що серія спокійно обійдеться і без футбольних корупціонерів, Electronic Arts зібрала у цьому трейлері гравців різних клубів, чемпіонатів та ліг, які спілкуються та тренуються один з одним, а потім збираються на полі для спільної фотографії.

І ось це саме спільне фото спонукало гравців на створення мемів, у якому нову гру EA SPORTS порівнюють з The Sims. З іншого боку, якщо ви грали в сюжетний режим FIFA, то маєте знати, що це вже давно майже The Sims і нічого поганого тут нема.

Насправді після розриву з FIFA в EA SPORTS виконали дуже гарну роботу, уклавши ексклюзивні контракти з англійською Прем’єр-лігою, іспанською Ла-Лігою, французькою Лігою 1, німецькою Бундеслігою, італійською Серією A, американською МЛС та іншими футбольними лігами.

Звісно ж, EA SPORTS FC 24 треба вважати першою грою нової серії, але… усі ми розуміємо, що це буде вже 31 футбольна гра від Electronic Arts і пряме продовження FIFA 23.

Більше інформації про гру з’явиться під час офіційної презентації EA SPORTS FC 24, яка запланована на 13 липня 2023 р.