Національна жіноча футбольна ліга вже за тиждень дебютує в FIFA 23. Electronic Arts анонсувала появу усіх 12 команд NWSL, які стануть доступними гравцям 15 березня.

Компанія уклала партнерські відносини з лігою та Асоціацією гравців NWSL, завдяки чому усі футболістки та клуби будуть ліцензовані не тільки в FIFA 23, а й в наступних версіях гри, яка з наступного року буде називатися EA Sports FC.

Нагадаю, FIFA 23 налічувала 24 жіночі команди на момент випуску симулятора. Клуби є представниками англійського та французького чемпіонатів. Окрім того, на обкладинці гри вперше з’явилась футболістка – австралійка Сем Керр з жіночої команди “Челсі”.

Нові жіночі команди будуть доступні для гри у різних режимах, включаючи товариські зустрічі, турніри та онлайн сезони. Якщо гратимуть дві команди з ліги NWSL, гравці побачать “аутентичну” трансляцію матчу.

Також EA додасть чотири нові європейські жіночі команди: “Реал Мадрид”, “Вольфсбург”, “Ювентус” та “Айнтрахт”. Ними можна буде зіграти звичайні товариські матчі, або ж організувати Лігу Чемпіонів УЄФА серед жінок (UWCL).