Схоже, «Дедпул 3» порушить традицію вдягати героїв Marvel у нудні темні костюми. Такий висновок можна зробити з фото Раяна Рейнольдса та Г’ю Джекмана, які грають ролі Дедпула та Росомахи, пише The Verge.

Знімок персонажів з’явився в Instagram Раяна Рейнольдса. На ньому виконавець Дедпула вдягнений в традиційний чорно-червоний костюм. А от образ Росомахи – яскраво жовтий. Це можна вважати відсиланням до мультсеріалу «Люди Ікс» 90-х років, в якому Росомаха носив синьо-жовтий костюм.

Жваві образи – не єдина «фішка» фільму. Він поєднає одразу кілька героїв із кіновсесвіту. Крім Дедпула та Росомахи в стрічці з’явиться вбивця Електра Начіос. До цієї ролі знову повернеться Дженніфер Гарнер, яка нещодавно підписала контракт на участь в «Дедпулі 3».

Минулої осені стало відомо, що Г’ю Джекман приєднався до акторського складу фільму «Дедпул 3» режисера Шона Леві від Marvel в ролі мутанта Росомахи. Сам Джекман гратиме вперше з часів «Логана» Джеймса Менголда у 2017 році.

«Дедпул 3» стане першим фільмом франшизи після придбання Disney 21st Century Fox у 2017 році. Цей крок повернув всі права на інтелектуальну власність коміксу «Люди Ікс», включно з Росомахою та Дедпулом, назад до Marvel Studios.