Ubisoft презентувала новий трейлер майбутньої Assassin’s Creed Mirage, цього разу присвячений головному герою гри – Басіму ібн Ісхаку та його шляху від вуличного злодія до майстра-асасина.

Розробники нагадали нам, що вперше ми знайомимося з Басімом під час подій Assassin’s Creed Valhalla, але Assassin’s Creed Mirage – це окрема та самостійна історія і гравцю не потрібно грати у жодну з попередніх частин, щоб зрозуміти її. Звісно ж, для справжніх фанів серії тут буде безліч посилань та приємних секретів.

Події гри відбуваються у 861 році, за 12 років до подій Assassin’s Creed Valhalla. Історія Басіма починається як історія дрібного вуличного злодія, який потрапив не в той час не в те місце і згодом вступає до Братства. Басім навіть побуває в легендарній фортеці Аламут, яка у його часи лише будується.

На відміну від попередніх ігор, персонаж не прокачується як в action/RPG, а отримує нові здібності після проходження сюжетних місій. Бойова система теж більш схожа на перші частини гри, більший упор на блокування та контрудари, крім того, до арсеналу героя повернулися пастки, отруйні дротики тощо. Зброя, на відміну від трьох попередніх ігор, обмежена мечем та кинджалом, як і у перших іграх серії. Як окрему фічу презентують повернення фарбування костюма.

Нагадаємо, реліз Assassin’s Creed Mirage заплановано на 12 жовтня, гру вже можна передзамовити на ПК, PlayStation 4 / PlayStation 5 та Xbox One / Xbox Series X|S. В Україні вартість ПК-версії починається з 1 089 грн за Standard Edition, гра доступна в Ubisoft Store та Epic Games Store.