Meta працює над тим, щоб видалення акаунта в Threads не знищувало профіль в Instagram

Компанія Meta працює над тим, щоб користувачі могли видаляти свої акаунти на новій платформі Threads без знищення свого профілю в Instagram. Про це повідомив керівник Instagram Адам Моссері, пише Engadget.

За його словами, Meta знає про таку ситуацію та шукає спосіб, як її вирішити. Компанія також працює над функціями, яких бракує в додатку, зокрема над наступною вкладкою, хештегами, обміном повідомленнями.

Зараз користувачі можуть деактивувати свій обліковий запис Threads, щоб приховати свій профіль та контент. Також вони можуть зробити свій профіль приватним або просто видалити окремі теми.

Окрім цього, акаунт в Threads можна зареєструвати за допомогою електронної пошти або номеру телефону, що не прив’язаний до акаунта в Instagram. Це дозволить не пов’язувати між собою дві платформи.

Раніше Meta офіційно запустила нову соціальну платформу Threads, розроблену командою Instagram. Але вона має неочікувану умову для користування – видалення акаунта Threads призведе до закриття пов’язаного з ним профілю в Instagram.