Збори в банці у Monobank тепер можна захистити від зловмисників завдяки сервісу Дія.Підпис. Про це йдеться в повідомленні онлайн-сервісу державних послуг у повідомленні в Facebook.

«Кожен з нас хоча б раз донатив або збирав – на пікапи, плитоноски для знайомих, дрони або притулки для тварин. Але як уберегти від шахраїв зібрані кошти? Захистіть банку Дія.Підписом – і зняти гроші зможете тільки ви. Кліпнули – і донати в безпеці», – йдеться в повідомленні.

Банку в Monobank тепер можна захистити через Дія.Підпис

Для цього треба відкрити банку в застосунку Monobank, перейти в налаштування банки та клікнути на «Увімкнути додатковий захист – Підписати в Дії». Коли користувач «розбиватиме» банку, він муситиме підтвердити свою особу Дія.Підписом.

«Якщо маєте ID-картку, закордонний паспорт або посвідку на проживання, зробіть Дія.Підпис за кілька кліків у застосунку Дія. Для цього виберіть у Меню Дія.Підпис клікніть Активувати пройдіть перевірку і придумайте код для підпису», – нагадали в Дії.

Раніше повідомлялося, що Міністерство цифрової трансформації України разом із Фондом гарантування вкладів розробляє новий сервіс у Дії для вкладників збанкрутілих банків.