Поки Ілон Маск та Марк Цукерберг домовляються про можливий двобій, у мережі припускають, як саме він виглядатиме. Так, на Reddit опублікували пародійне відео на майбутній поєдинок. Для його підготовки, звісно, використали штучний інтелект.

Для пародійного ролика використали відео з комедії 1993 року «Гарячі голови! Частина 2» / Hot Shots! Part Deux. В оригінальній стрічці є культова сцена бою без правил за участі пілота-аса Топпера Харлея, якого зіграв Чарлі Шин.

У відео, опублікованому на Riddit, головних героїв завдяки ШІ перетворили на Ілона Маска та Марка Цукерберга. Тепер легендарна бійка з фільму виглядає ще крутіше!

Musk vs Zuckerberg. The Fight of the Century !!!
by u/Akumetsu_971 in midjourney

Раніше повідомлялося, що двоє мільярдерів обговорюють можливий поєдинок. Потенційно він може відбутися в клітці для бою від UFC у Лас-Вегасі, яка називається Vegas Octagon.

Ілон Маск вже повідомив про тренування з Лексом Фрідманом, який відомий як дослідник штучного інтелекту. Також він займається бразильським джиу-джитсу. Крім цього, Маск погодився на пропозицію канадського спортсмена та спеціаліста зі змішаних бойових мистецтв Жоржа Сен-П’єра, який запропонував мільярдеру свої послуги із підготовки до двобою.

Проте ясності щодо ситуації досі немає, адже мама Ілона Маска заборонила йому битися.