Видання 9to5Google звернуло увагу на те, що компанія Google все ж почала оновлювати логотип Android, який показала у далекому (за мірками світу технологій) 2019 році.

Тривалий час «зелений робот» зʼявлявся у пласкій формі з різними варіантами шрифтів для напису Android, який зазвичай повністю складався з маленьких літер. Сам же логотип з часом скоротили до лише голови робота. Тепер же цей логотип набув обʼєму, а назва операційної системи починається з великої першої літери й оновленим шрифтом.

Раніше новий логотип, який з’являвся на презентаціях та в окремих матеріалах, можна було побачити в різних формах, як-от з Android Auto. Тепер за словами компанії ми будемо бачити його частіше:

Ми демонструємо деякі елементи нашої нової айдентики на різних поверхнях, включно з нашим стендом на виставці CES на початку цього року та в інших матеріалах кампанії, таких як цифровій та банерній рекламі. Найближчими місяцями ми поділимося ще багатьма новинами.

Ймовірно, з виходом Android 14 цього року оновлений логотип також з’явиться на екрані завантаження смартфонів. Наразі там все ще плаский логотип з написом Powered by android:

Google оновлює логотип Android: тепер в 3D