26 липня відбудеться велика презентація Galaxy Unpacked, на якій мають представити цілий ряд новинок. Основна увага, беззаперечно, буде присвячена складаним смартфонам Galaxy Fold5 і Galaxy Flip5. Втім, також ми чекаємо на смартгодинники серії Galaxy Watch6, бездротові навушники Galaxy Buds3 і лінійку планшетів Galaxy Tab S9.

В мережі з’явились промо-зображення Galaxy Tab S9. Судячи з постера, лінійка, як і минулого року, буде включати три моделі: Galaxy Tab S9, Galaxy Tab S9+ і Galaxy Tab S9 Ultra. А ось краплі води можуть вказувати на те, що пристрої отримають захист від вологи. Раніше повідомлялось, що планшети будуть захищені згідно з рейтингом IP67.

Samsung готує до релізу лінійку планшетів Galaxy Tab S9

Galaxy Tab S9 (або Tab S9+) разом з іншими новинками, які мають представити 26 липня на Galaxy Unpacked

Щодо інших характеристик, очікується, що новинки будуть обладнані чипсетами Snapdragon 8 Gen 2 for Galaxy. Оперативної пам’яті буде доступно до 16 ГБ, місткість накопичувача складе до 512 ГБ. Galaxy Tab S9 Ultra отримає 14.6″ AMOLED-дисплей з роздільною здатністю 2960х1848 пікселів, частотою оновлення 120 Гц і вирізом для подвійної 13 МП фронтальної камери. Планшет також матиме акумулятор на 11200 мА·год з підтримкою 45 Вт зарядки.