Samsung Galaxy Watch6 отримає тонші рамки навколо дисплея і чип Exynos W930

Ресурс Winfuture опублікував якісні рендери смартгодинників Galaxy Watch6 і Galaxy Watch6 Classic.

Якщо порівнювати Galaxy Watch6 із попередниками, єдина помітна різниця – тонші рамки навколо дисплея. Це може свідчити про те, що Samsung встановить більші екрани у пристрій. Повідомляють, що годинник буде пропонуватись із 1.31″ та 1.47″ дисплеями для розмірів 40 мм і 44 мм відповідно. Також очікують, що девайси отримають акумулятори більшої місткості. На рендерах можна побачити Galaxy Watch6 у трьох кольорах: бежевому, срібному та чорному.

Galaxy Watch6

Galaxy Watch6 Classic

Galaxy Watch6 Classic, своєю чергою, поверне фірмовий поворотний безель до смартгодинників Samsung. Загалом дизайн новинки нагадує Galaxy Watch4 Classic, знову ж із тоншими рамками та більшим екраном. Годинник буде доступний у розмірах 43 мм та 47 мм у двох кольорах: чорному та срібному.

Технічні характеристики смартгодинників серії Galaxy Watch6 поки не розкриваються. Відомо, що новинки підтримуватимуть сповіщення про фібриляцію передсердь. Також є інформація, що пристрої обладнають чипсетом Exynos W930, який має бути трохи швидшими за Exynos W920, що використовувався у двох попередніх поколіннях годинників.