Компанія Samsung готує до випуску нову лінійку розумних годинників Galaxy, анонс яких традиційно відбудеться під час презентації Galaxy Z Fold 5 і Galaxy Z Flip 5 вже цього літа. MySmartPrice та інсайдер OnLeaks поділилися попередньою інформацією про майбутній розумний годинник Samsung Galaxy Watch 6 Classic.

В Galaxy Watch 6 Classic повернеться поворотний безель

На цей час було опубліковано дизайнерські рендери та технічні характеристики Galaxy Watch 6 Classic, які будуть позиціюватися Samsung як преміальна модель. При цьому, на радість шанувальників серії, в годинник повернеться поворотний безель, що був однією з ключових особливостей дизайну попередніх поколінь Galaxy Watch.

За даними MySmartPrice, Galaxy Watch 6 Classic – один з двох смартгодинників Samsung, які будуть представлені під час заходу Unpacked 2023, при цьому компанія ще не підтвердила офіційні деталі запуску.

В Galaxy Watch 6 Classic повернеться поворотний безель

OnLeaks припускає, що Galaxy Watch 6 Classic замінять поточний флагманський годинник Samsung – Galaxy Watch 5 Pro. Проте з точки зору дизайну, Watch 6 Classic матиме значну схожість з Galaxy Watch 4 Classic, включаючи круглий дисплей, поворотний безель, а також кнопки «Додому» і «Назад» на правій грані. На рендері можна побачити новий ремінець на магнітній петлі, що натякає на кілька варіантів ремінців для годинника.

В Galaxy Watch 6 Classic повернеться поворотний безель

Цей витік інформації свідчить про те, що Galaxy Watch 6 Classic запропонує більший, ніж 1,4-дюймовий Super AMOLED-екран Watch 5 Pro, вірогідно це буде 1,47-дюймовий дисплей з роздільною здатністю 470×470 точок. Існують також припущення про більший акумулятор на 425 мА⋅год, що перевершить батарею на 361 мА⋅год у Galaxy Watch 4 Classic.

Очікується, що Galaxy Watch 6 Classic збережуть фокус на відстеженні фізичної активності та спорту, а також отримають ряд поліпшень, що дозволять їм тісніше інтегруватися в екосистему пристроїв Samsung. Проте більше деталей про нові розумні годинники компанії ми дізнаємося вже ближче до презентації.