Вже традиційно Sony починає “додаткову” роздачу ігор для дорожчих тарифів PS Plus у другій половині місяця, через пару тижнів після загального анонсу для всіх пакетів, включно з базовим PS Plus Essential. Так, з 20 червня для передплатників тарифів Extra і Premium стануть доступні такі ігри для PS4 і PS5:

Far Cry 6 (PS4, PS5) — мабуть, найгучніше поповнення каталогу. Остання на сьогодні частина шутеру у відкритому світі від Ubisoft, що вийшла два роки тому й отримала досить стримані відгуки.

Teenage Mutant Ninja Turtles: Shredder’s Revenge (PS4, PS5) — файтинг, а точніше, піджанр Beat ’em up, у всесвіті Черепашок Ніндзя. Гра вийшла рівно рік тому на всіх основних платформах і має позитивні відгуки як критиків, так і гравців.

Rogue Legacy 2 (PS4, PS5) — платформер з елементами roguelike, що вийшов на інших ігрових платформах ще минулого року, планується до виходу на PS4 та PS5 20 червня, й одразу буде доданий до каталогу PS Plus Extra та Premium.

Inscryption (PS4, PS5) — карткова гра у жанрі roguelike з дуже позитивними відгуками.

Soulstice (PS5) — екшен з елементами платформера, в якому гравець керує одночасно двома персонажами.

Tacoma (PS4) — пригодницька гра від розробників Gone Home про долю екіпажу космічної станції Tacoma.

Deus Ex: Mankind Divided (PS4) — остання на сьогодні частина у популярній серії action/RPG Deus Ex, що вийшла у 2016 р.

Killing Floor 2 (PS4) — ще одна гра 2016 р., цього разу шутер від першої особи, сиквел популярного кооперативного горора.