Пророчий науково-фантастичний серіал «Чорне дзеркало» повертається на екрани. 15 червня нарешті відбувся реліз його 6 сезону. Український дубляж культового серіалу-антології вже також доступний.

«У найнепередбачуванішому сезоні цієї карколомної антології на вас чекає безліч несподіванок і закручених історій про різні епохи й жахіття», – сказано на сайті стримінгового сервісу Netflix.

Автор «Чорного дзеркала» Чарлі Брукер розповів Tudum, що з новим сезоном серіалу він здивував навіть сам себе.

«Я завжди вважав, що «Чорне дзеркало» має містити історії, які повністю відрізняються одна від одної, і продовжувати дивувати людей – і мене самого – інакше в чому сенс? Це має бути серіал, який не можна легко визначити, і який може постійно переосмислювати себе», – сказав він.

За його словами, 6 сезон він почав із того, що навмисно змінив деякі з власних основних припущень про те, чого очікувати.

«Всі історії все ще наскрізь витримані в стилі “Чорного дзеркала”, але з деякими божевільними поворотами і більшим розмаїттям, ніж будь-коли раніше», – додав Чарлі Брукер.

Різноманітність стосується як тематики епізодів, так і списку зірок, які приєдналися до нового сезону.

«Щоб втілити все це в життя, у нас є неймовірний список огидно майстерних, розумних режисерів, які працюють з акторами, настільки талановитими, що вони, відверто кажучи, не мають права на існування», – підкреслив автор.

Про роботу над 6 сезоном «Чорного дзеркала» стало відомо ще минулого травня. Тоді деталі окремих історій зберігалися в суворій таємниці, однак було відомо, що у новому сезоні буде більше серій, ніж у попередньому.