Взагалі це новина про автомобіль Nissan Sentra для США – але всі ми добре знаємо, наскільки останнім часом стали популярні «біточки з Америки» на ринку України. То ж споглядаючи оновлений автомобіль Nissan Sentra зараз, не виключена його масова поява згодом і в Україні. То що нового?

Автомобіль Nissan Sentra у його нинішньому вигляді випускається близько трьох років – отже, до кардинальної зміни генерації та кузова ще далеко. Але оновити дрібні деталі вже час настав.

Наприклад, з’явився новий передній бампер, змінена форма решітки радіатора, додано інші варіанти 16- або 18-дюймові колісні диски (в залежності від комплектації). До речі, про комплектацію: віднині «підігріта» версія Nissan Sentra SR отримала змінений задній бампер – у нього нова нижня частина-вставка, що імітує дифузор.

А ось технічних змін майже немає. Під капотом Nissan Sentra встановлено 2-літровий 4-циліндровий двигун потужністю близько 150 «коней», що працює у парі з безступеневим варіатором та переднім приводом. Фактично всі технічні зміни – це додавання системи «стоп/старт» та використання оновленого варіатора XTronic CVT.

В салоні також відмінностей небагато, але вони залежать від комплектації. Так, вищезгадана спортивна версія Nissan Sentra SR отримала підігрів сидінь (до речі, з червоним прострочуванням) як стандартної комплектації, а для версії Nissan Sentra SV пропонується коловий огляд 360 та аудіо BOSE.

Продажі оновленого автомобіля Nissan Sentra на ринку США розпочнуться до кінця літа поточного року. А тепер робіть ваші ставки – коли оновлений седан Nissan Sentra з’явиться в Україні?