Ubisoft та Netflix випустили тизер-трейлер майбутнього аніме Captain Laserhawk: A Blood Dragon Remix. Анімаційний серіал є жартівливим реміксом інтелектуальної власності Ubisoft та ностальгії за ранніми 90-ми, що базується на доповненні Blood Dragon 2013 року для Far Cry 3.

Трейлер представив творець серіалу Аді Шанкар, який також є продюсером серіалу Castlevania на Netflix. Він описав серіал як любовний лист до 90-х або, принаймні, до його спогадів про 90-ті, а також як божевільний аніме-серіал, який реміксує персонажів з величезної бібліотеки Ubisoft.

Дія серіалу розгортається в альтернативному всесвіті 1992 року, де Сполучені Штати розпалися, а на їхньому місці постала країна під назвою Едем, що характеризується сильними орвеллівськими відтінками. Головного героя, суперсолдата Дольфа Лазергоука, зраджує його кохана та ув’язнює у в’язниці суворого режиму «Супермакс». Щоб вижити, він повинен очолити команду повстанців-вигнанців, які виконують ризиковані місії під прикриттям.

Шанкар описує серіал як жорстоку, антиутопічну фантастику, що нагадує твори Олдоса Гакслі. Це також стьоб, сатира, темна комедія, історія кохання і, за словами Шанкара, «найбільш філософськи свідоме шоу, яке ви дивилися за довгий час». Анімацію для серіалу створила студія Bobbypills.

Captain Laserhawk: A Blood Dragon Remix заплановано до показу по всьому світу на Netflix цієї осені.