Twitter відмовився оплачувати рахунки за користування хмарним сервісом Google Cloud, оскільки цього місяця закінчується термін дії контракту між компаніями. Про це пише Reuters із посиланням на звіт Platformer.

Відмова платити за послуги може негативно вплинути на роботу команд довіри та безпеки соціальної мережі.

Перед тим, як Ілон Маск поглинув соціальну мережу минулого року, Twitter підписав багаторічний контракт з Google, який стосувався, серед іншого, боротьби зі спамом та захисту акаунтів.

Соцмережа розміщує деякі сервіси на своєму сервері, а інші – на хмарних платформах Amazon і Google. Вона намагається переглянути свій контракт із Google щонайменше з березня.

У березні Amazon попередила Twitter, що утримуватиме рекламні платежі через непогашені рахунки компанії перед Amazon Web Services за послуги хмарних обчислень.

Нагадаємо, що раніше повідомлялося про покращення функції надсилання прямих повідомлень у Twitter. Для цього платформа у травні запустила оновлення своїх застосунків для iOS та Android. Остання версія застосунку дає змогу користувачам відповідати на будь-яке повідомлення в гілці, а не тільки на останнє. Крім того, користувачі також отримали можливість вибрати будь-який емодзі як реакцію.