У Twitter покращать функцію надсилання прямих повідомлень. Для цього платформа почала запускати оновлення своїх застосунків для iOS та Android. Про це повідомив гендиректор компанії Ілон Маск, пише 9to5Mac.

За його словами, остання версія застосунку дозволить користувачам відповідати на будь-яке повідомлення в гілці, а не тільки на останнє. Крім того, користувачі також матимуть можливість вибрати будь-який емодзі як реакцію.

Крім цього, Twitter запустить зашифровані прямі повідомлення. Це стане великим кроком вперед, коли йдеться про конфіденційність, оскільки компанія не має доступу до зашифрованих повідомлень.

Водночас Ілон Маск додав, що компанія працює над новою функцією голосового та відеочату, яка працюватиме подібно до FaceTime. Користувачі зможуть здійснювати дзвінки в Twitter, щоб спілкуватися з людьми в будь-якій точці світу, не даючи їм свій номер телефону.

Як відомо, поки Twitter дозволяє користувачам спілкуватися в прямому ефірі через Twitter Spaces. Але такі дзвінки є загальнодоступними й призначені для групових чатів.

Раніше Ілон Маск також повідомляв, що Twitter збирається «очиститись» від облікових записів, у яких не було активності протягом останніх кількох років.