Компанія Microsoft планує додати ігри PC Game Pass до потокового сервісу NVIDIA GeForce Now. Про це заявила керівниця відділу по роботі з розробниками Xbox Сара Бонд на брифінгу в Лос-Анджелесі, пише The Verge.

«Ви зможете грати в ігри з каталогу PC Game Pass на всіх пристроях, що підтримують NVIDIA GeForce Now», – сказала вона.

За словами головного редактора Xbox Wire Джо Скребелса, це дозволить відтворювати каталог PC Game Pass на будь-якому пристрої, на який транслюється GeForce Now.

«…наприклад, на ПК з низькими характеристиками, Mac, Chromebook, мобільних пристроях, телевізорах тощо, і ми будемо впроваджувати це в найближчі місяці», – пояснив він у своєму блозі.

Підписники GeForce Now зможуть транслювати вибрані ігри для ПК з бібліотеки, тож не схоже, що йдеться про повний каталог. Але це однаково велика подія для хмарних ігор, яка дозволить передплатникам PC Game Pass користуватися сервісом потокової передачі ігор від NVIDIA з рівнем продуктивності RTX 4080.

Це також означає, що обіцяна компанією підтримка GeForce Now в Microsoft Store виходить за рамки лише користувацьких покупок і поширюється на підписку PC Game Pass.

Ця робота є частиною нового партнерства між Microsoft та NVIDIA, в рамках якого ігри Xbox для ПК з’являться на GeForce Now. На початку цього року Microsoft уклала 10-річну угоду з NVIDIA про ліцензування ігор Xbox для ПК на GeForce Now.