Сервіс WayForPay пройшов переліцензування та незабаром поновить прийом платежів. Про це сказано в повідомленні компанії на її сторінці у Facebook.

«НБУ провів переліцензування сервісу WayForPay, це означає що сервіс знов може повертатись до роботи. Для поновлення прийому платежів необхідно пройти ще ряд офіційних процедур, а також провести налаштування та поновити роботу з українськими банками. Це може зайняти один робочий день», – сказано у повідомленні.

Нагадаємо, що сервіс повідомив про зупинку платежів на початку травня. Тоді компанія заявила, що у зв’язку із затриманням розгляду з боку Національного Банку України на продовження ліцензії банки-партнери призупинили роботу з сервісом до надання ліцензії.

Також у WayForPay акцентували, що в повному обсязі виконують свої обов’язки по розрахункам із партнерами та клієнтами. За інформацією сервісу, через ситуацію, що склалася, без змоги приймати платежі залишилися понад 35 тис. онлайн-підприємців та мільйони їхніх клієнтів.

Як відомо, незадовго до тимчасової зупинки платежів у WayForPay створили новий платіжний інструмент – Cторінку з лінками. Це спеціальна сторінка, яка об’єднає багато посилань користувача та дозволить приймати платежі.