У сервісі WayForPay призупинено прийом платежів. Про це сказано в повідомлені компанії на сторінці у Facebook.

«У зв’язку із затриманням розгляду з боку Національного Банку України (НБУ) на продовження ліцензії ТОВ «ФК «ВЕЙ ФОР ПЕЙ» банки-партнери призупинили роботу з сервісом до надання ліцензії. До моменту видачі ліцензії прийом платежів у сервісі було призупинено», – повідомили в WayForPay.

У сервісі також додали, що шукають варіанти якомога швидше відновити прийом платежів.

«Згідно з повідомлення на офіційному сайті Національний банк продовжує розгляд пакетів документів, поданих учасниками ринку до 01 травня 2023 року, в межах процесу переліцензування», – зауважили в WayForPay.

В компанії акцентували, що в повному обсязі виконують свої обов’язки по розрахункам із партнерами та клієнтами.

«Наразі більше ніж 35 000 онлайн підприємців та мільйони їх клієнтів залишились без змоги приймати платежі», – підкреслили в платіжному сервісі.

Тут також нагадали, що під час війни та карантину компанія намагалася створювати прості та доступні інструменти для того, щоб український бізнес продовжував функціонувати.

«Ми намагались за 9 років праці на ринку ніколи не підводити. Приносимо вибачення за ситуацію, що склалась. На жаль, компанія ніяк не може вплинути на затримку з боку НБУ та пришвидшити процес розгляду та видачі ліцензій», – резюмували у WayForPay.

Нагадаємо, що в квітні у WayForPay створили ще один платіжний інструмент – Cторінку з лінками. Це спеціальна сторінка, яка об’єднає багато посилань користувача та дозволить приймати платежі.