Французький будинок моди Louis Vuitton оголосив про випуск обмеженої серії NFT під назвою Treasure Trunks. Вона нагадуватиме культову валізу компанії та складатиметься з кількох сотень токенів вартістю близько $41,712 тис. кожен. Про це пише Decrypt із посиланням на Louis Vuitton.

Токени матимуть відповідні, виготовлені на замовлення, фізичні валізи Louis Vuitton. Власник Treasure Trunk зможе використовувати NFT для доступу до ексклюзивних кастомізованих продуктів, ранніх випусків нових продуктів та індивідуальних вражень. При цьому продати чи передати токени власник не зможе.

Починаючи з 8 червня, потенційні власники – лише мешканці США, Канади, Великої Британії, Франції, Німеччини, Японії та Австралії – матимуть змогу зареєструватися в списку очікування. Лише обрані учасники отримають запрошення від Louis Vuitton придбати Treasure Trunk за криптовалюту або фіатні гроші на спеціальному сайті.

Передбачається, що колекція Treasure Trunk буде лише першим проєктом у серії Louis Vuitton під назвою «Via». Вона буде зосереджена на наданні ексклюзивного та рідкісного доступу до бренду обраній клієнтурі.

Нагадаємо, що бренд Balmain із минулого літа розвиває для клієнтів найвищого рівня ексклюзивний клуб за підтримки NFT.