До конференції WWDC 2023 залишаються лічені дні. За останні місяці в мережі назбиралось безліч інформації щодо можливих гаджетів та сервісів Apple, які компанія має представити 5 червня. Черговий інсайд стосується VR-гри Beat Saber, яка може стати однією з перших ігор, які будуть доступними для гарнітури змішаної реальності Apple.

Beat Saber – це VR-гра, в якій гравцям треба розбивати блоки в такт музиці. Вона є доволі популярною і доступна на багатьох платформах, включаючи Meta Quest 2 і Quest Pro, HTC Vive, Steam Index, PlayStation VR і PlayStation VR2. І схоже, що гарнітура Apple невдовзі поповнить цей список.

Співзасновник Beat Saber Ярослав Бек опублікував твіт, в якому написав, що 5 червня буде цікавим. В коментарях він відзначив, що лише знаходиться у великому очікуванні від того, якою стане сфера AR/VR після цього. Та багато хто побачив у твіті натяк на те, що Beat Saber буде доступною для гарнітури Apple.

Декілька днів назад схожий натяк опублікував Шон Маррей, засновник Hello Games. Тож можна очікувати анонсів і стосовно гри No Man’s Sky, яка вже адаптована для віртуальної реальності на PlayStation та PC.

Нагадаю, конференція WWDC 2023 відбудеться 5 червня о 20:00 за київським часом.