Соціальна мережа Twitter зараз коштує лише третину тієї суми, яку мільярдер Ілон Маск заплатив за неї минулої осені. Про це свідчать дані компанії Fidelity, повідомляє Bloomberg.

Поки неясно, за рахунок чого Fidelity зробила таку оцінку та чи отримує вона якусь непублічну інформацію від компанії. Сам Ілон Маск, який купив Twitter за $44 млрд, нещодавно заявляв, що соцмережа коштує менше половини того, що він за неї заплатив.

Як відомо, Twitter зазнав фінансових труднощів після того, як Ілон Маск очолив компанію. Після того, як вона обтяжила себе боргом у $13 млрд, нестабільне ухвалення рішень та проблеми з модерацією контенту призвели до скорочення доходів від реклами на 50%. Спроба вирівняти фінансовий показник за рахунок продажу платної верифікації поки не мала позитивного результату.

Попри проблеми з Twitter, статки Ілона Маска цього року збільшилися на понад $48 млрд. Здебільшого цьому сприяло подорожчання акцій компанії Tesla Inc. на 63%.

Недавно повідомлялося, що Ілон Маск веде переговори про те, щоб найняти голову відділу глобальної реклами та партнерства в NBCUniversal Лінду Яккаріно на посаду генерального директора Twitter. Минулого місяця Лінда Яккаріно взяла в Ілона Маска інтерв’ю на сцені під час рекламного заходу в Маямі.