Компактний хетчбек Toyota Yaris отримав невеличку порцію оновлень у версіях для європейського ринку. Ззовні упізнати такий автомобіль складно – лише нові колісні диски (та й ті лише для максимальних комплектацій), декілька «свіжих» кольорів кузова, плюс табличка з позначенням «130» на фірмових світлинах. Проте як раз ось ці цифри є дуже важливими…

Адже віднині хетчбек Toyota Yaris отримав нову гібридну версію потужністю 130 «коней», що сумарно видають вже відомий 1,5-літровий бензиновий двигун та новий електромотор. Такий 130-сильний гібрид буде чудовим доповненням для іміджу «підігрітої» версії Toyota Yaris GR Sport (білий автомобіль на світлинах вище), але також цей гібрид доступний і для звичайних версій Toyota Yaris. Крім того, залишився варіант зі 116-сильним гібридом та звичайними бензиновими 1,0- та 1,5-літровими моторами, що були доступні в Європі від початку запуску моделі.

Окрім появи потужної гібридної версії, також варто відзначити й оновлений салон. Відтепер максимальні комплектації моделі Toyota Yaris отримають цифрову панель приладів з 7- або 12,3-дюймовим дисплеєм. А на передній панелі встановлюється 9- або навіть 10,5-дюймовий тачскрін з можливістю голосового керування та оновленням «по повітрю».

Продаж нових автомобілів на європейському ринку стартує вже влітку. Варто зазначити, що Україна отримувала автомобіль Toyota Yaris в аналогічних європейських специфікаціях – то ж очікуємо схожі оновлення й для автомобілів, що буду постачатись до нас.