Mobvoi презентувала свій перший смартгодинник, який працює на Wear OS 3 – модель TicWatch Pro 5. Також це перший пристрій компанії, що отримав 4 нм чипсет Snapdragon W5+ Gen 1.

Чип забезпечує годинник не тільки гарною швидкодією, але й високою енергоефективністю. Разом з акумулятором місткістю 628 мА⋅год заявлений час роботи складає до 80 годин. Гаджет підтримує швидку зарядку — до 65% усього за 30 хвилин.

Ще одна фішка TicWatch Pro 5, яка дозволяє економити заряд акумулятора — подвійний дисплей. Коли ви користуєтесь системою Wear OS, активним є 1,43″ OLED-екран з роздільною здатністю 466х466 пікселів. У режимі відображення часу включається енергоефективний дисплей, який також може демонструвати додаткові показники, такі як пульс, кількість пройдених кроків та компас. Його колір можна змінювати в налаштуваннях — доступно 18 варіантів. А під час занять спортом колір дисплея буде автоматично змінюватись, відповідно до змін вашого пульсу.

TicWatch Pro 5 - Wear OS 3, 80 годин автономності та цінник у $349

TicWatch Pro 5 обладнаний модулями Bluetooth 5.2, GPS, NFC, динаміком, мікрофоном, барометром. Заявлений захист від вологи згідно з класами 5ATM і MIL-STD-810H. Оперативної пам’яті встановлено 2 ГБ, місткість накопичувача – 32 ГБ. Годинник може відстежувати ЧСС, рівень кисню в крові, стресу, моніторити якість сну та інші показники. Користувачам доступно понад 100 різноманітних спортивних режимів. А завдяки системі Wear OS, ви зможете користуватись такими застосунками, як Google Maps, Google Pay та YouTube Music.

TicWatch Pro 5 наразі доступні тільки в чорному кольорі. Вартість – $349,99.