Засновник Nothing Карл Пей підтвердив, що презентація другого покоління Nothing Phone відбудеться у липні. Він також зазначив, що цього року смартфон буде доступний на ринку США одночасно з іншими регіонами, адже американський ринок дуже важливий для компанії.

Пей також розказав, що Phone (2) отримає акумулятор більшої місткості (4700 мА·год проти 4500 мА·год у попередника). А за продуктивність пристрою відповідатиме торішній флагманський чипсет Snapdragon 8+ Gen 1. Глава Nothing пояснив цей вибір тим, що 8+ Gen 1 вже довів свою ефективність та був багато разів оптимізований з моменту випуску. Тож він забезпечить девайс топовою продуктивністю, при цьому не буде коштувати надто багато.

Nothing продовжує віддавати пріоритет користувацькому досвіду, а не долучатись до гонки специфікацій, і 8+ Gen 1 допоможе компанії зробити саме це. У будь-якому випадку буде цікаво подивитись, чи зможе Phone (2) перевершити показники попередника. Nothing Phone (1), за деякими підрахунками, було продано 750 000 штук по всьому світу.