Гра про операторів українських військових дронів Death From Above від фінської студії Rockodile та німецького видавництва Lesser Evil з’явилася у Дочасному доступі Steam.

З цієї нагоди розробники презентували новий трейлер гри. Попереджаючи запитання про останні кадри трейлера, хочемо нагадати, що Death From Above – це не симулятор, а аркада.

Реліз Death From Above заплановано на 4 квартал 2023 року. Нагадаємо, після виходу Death From Above у Дочасному доступі 30% чистого прибутку від продажів гри підуть українським благодійним фондам «Повернись живим» та «Армії дронів». Щойно розробка окупиться, обсяг пожертв збільшиться до 70% чистого прибутку, а решта 30% піде на розробку нового контенту для гри.

Крім нового трейлера, розробники гри та група «Антитіла» презентували крутий кліп на пісню «Мій сокіл», яка є офіційним саундтреком Death From Above. Музика – Максим Сиволап, Тарас Тополя, Віталій Лякін, слова – Тарас Тополя, анімація – Богдан Матченко. Нагадаємо, 24 лютого 2022 р. Тарас Тополя разом з іншими учасниками гурту «Антитіла» записалися до лав Територіальної оборони ЗСУ. Крім того, гурт збирає гроші на потреби Збройних Сил України.

Вартість гри Death from Above у Дочасному доступі – 225 грн і це саме той проєкт, який варто підтримати.